OS 3.0 - is it needed?

Discussion in 'iOS Programming' started by fire.tiger, May 29, 2009.

  1. fire.tiger macrumors newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    #1
    Hi guys,

    Just a quick question - is it really needed to switch to SDK 3.0 ?
    Does the apple require it that you have to compile and build new application
    on the SDK 3.0 ?


    btw. still waiting for my activation code :) 5 weeks. Funny :) Apple is not able to send me one activation code. I think they lost it somewhere.
     
  2. JimBobBennett macrumors member

    Joined:
    May 4, 2009
    #2
    I would chase apple by phone - I chased them a few times and everything came through quickly.

    As for 3.0 - your app will need to be able to run on a device running 3.0, but compiled against 2.2.1. So ideally you'll need a 3.0 device to test, as well as a 2.2.1.
     
  3. fire.tiger thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    #3
    OK so when I'll develop on my 2.2.1 then it should automaticaly run also on new iPhone with OS 3.0 isn't it? It means I don't need to make any changes..
    just test it on new iPhone and that's all, right?

    btw. I have already called apple 2 times. With no success. They always told
    that I have to wait till I receive their email with the activation code. Well
    I'm waiting 2 weeks since I called them and guess what :) No activation code ever received. I have really never seen something like this. I want to pay them and they behave like I would be an idiot.
    Someone on this forum have written that he was waiting for 10 months.
    I consider this to be really crazy.
     
  4. johnnyjibbs macrumors 68030

    johnnyjibbs

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Location:
    London, UK
    #4
    Good luck - hopefully it was just a slip-through. Apple's track record for treating developers is very bad, let's just hope your app submission doesn't go into limbo hell as well...
     
  5. JimBobBennett macrumors member

    Joined:
    May 4, 2009
    #5
    No changes, just test it. Thats all.

    What country are you in? I'm in the UK and phone calls always help - they solve each problem instantly. It was the same for other developers I know.
     
  6. fire.tiger thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    #6
    OK guys. I'll try it today again and call them.

    I'm just from one small republic in central europe next to Germany, called Czech Republic :) We don't have iTunes store here or anything like that.
    It seems to be real problem for them :)

    I really don't want to complain all the time I understand that apple has lot of
    work. But it is so annoying when nothing is happening :) you know what I mean...

    We will see. I'll let you know guys if the ball will start to move.Today.
     

Share This Page