OS 3.0 Messaging Bug?

Discussion in 'iPhone' started by thefunkymunky, Jun 22, 2009.

  1. thefunkymunky macrumors 65816

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Location:
    London
    #1
    Not sure if this is an OS 3.0, 3G or JB issue but if you launch the Messaging app, type an SMS with errors so the dictionary can autocorrect then send. Now do the same to another contact without quitting the Messaging app. Does the dictionary autocorrect? Mine doesn't unless I quit the Messaging app and start again.

    Anyone else get this? Just trying to determine whether its the OS, 3G iPhone only or a jailbreak issue.
     
  2. TheSpaz macrumors 604

    TheSpaz

    Joined:
    Jun 20, 2005
    #2
    Mine seems to be working correctly.
     
  3. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #3
    Mine is ok, guess it's a JB issue unless the above user has JB his/her phone.
     
  4. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #4
    Mine is just having a very long delay in the sound effect. Don't like it.
     
  5. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
  6. poolish macrumors regular

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Location:
    south coast, uk
    #6
    hmm mine seems to correct the second message like how it should.
    jailbroken iphone 3g os 3.0

    ive only got like cydia stuff installed, and sbsettings, appsync 3.0, cydelete, 5 icon dock, flashlight..
    maybe its something else you have installed?
     

Share This Page