OS 4 and visual voicemail

jontucker

macrumors 6502
Original poster
Nov 5, 2007
320
0
Anyone else having a problem?

I can see all my existing voicemails (pre upgrade) but any new ones that come in are there briefly but then disappear. They are still on the server however because I can dial in and listen to them.
 

Jimmie Geddes

macrumors 6502
Jun 25, 2007
329
75
Just tried leaving a voicemail and had no issues with it showing up or playing in visual voicemail.
 

palmerized

macrumors regular
Nov 15, 2007
151
5
St Jacobs, ON, Canada
I too am having this problem. I'm on Rogers in Canada. Not sure if that's the issue. Also - no home screen wallpaper.



Anyone else having a problem?

I can see all my existing voicemails (pre upgrade) but any new ones that come in are there briefly but then disappear. They are still on the server however because I can dial in and listen to them.
 

Graeme43

macrumors 6502a
Sep 11, 2006
519
1
Great Britain (Glasgow)
I too am having this problem. I'm on Rogers in Canada. Not sure if that's the issue. Also - no home screen wallpaper.
Same here but after a reboot it fixed my voicemail issue. I had a voicemail from the day before which kept popping up saying I received a voicemail but then when went to play it there was none! Glad its stopped doing that now! :D

any luck on the home background?
 

sneeks

macrumors 6502a
Oct 21, 2007
746
22
Glasgow, UK
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4 Mobile/7D11 Safari/531.21.10)

Carniphage said:
Perhaps it is a carrier-side issue?

I am seeing the problem on O2 in the UK.

C.
Same problem on o2 for me.
 

Wheezy13

macrumors newbie
Apr 8, 2010
6
0
Same problem here on Rogers, notifies me that I have a voicemail but when I hit "Listen" it takes me to an empty voicemail list.
 

Allisone

macrumors newbie
Apr 14, 2010
9
0
Having the same problem
iPhone 3GS 32GB
Germany
T-Mobile

When I call myself and record a new message I get the german version of the new Voicemail Alert and the badge number appears on my phone App Icon. It starts with 4 and then each second reduces by 1, thus you could say I see a countdown: 4, 3, 2, 1, and then nothing. If I click (very fast) on Listen I can see the same process in the Voicemail Table.

Restart didn't help.
Hope someone finds a solution
 

Allisone

macrumors newbie
Apr 14, 2010
9
0
Found this:
"remove your phone app from the folder and put on your desktop, NOT in a folder, then all your voicemail will appear, once you receive another voicemail."
Doesn't help me though
 

gmanrique

macrumors 6502
Oct 22, 2003
255
0
Ottawa, Canada
same problem

on an iPhone 3G in Fido network (which is Rogers). If I have voicemail open already, I see the whole list (including all the new messages) but then they disappear one by one until all the new ones are gone.

Also, regarding the custom background, it is weird since it shows the raindrops a couple of times when unlocking the phone and when dialing a phone number. After that it went back to black and I can't find the raindrops one, not even to set is as the wall paper.
 

Allisone

macrumors newbie
Apr 14, 2010
9
0
Went crazy and tried lots of things

What I did

1. Called my (voice) voicemailbox.
2. Listened to all messages completely (10 messages).
3. Listened again (just beginning), and deleted one after the other
4. Hang up
5. Took my Phone App in iPhone and moved it from the Dock to a new page in the iPhone (6th or so)
6. Called my iPhone again and recorded a message.
7. Visual Voicemail shows the record.

Also pushed play button. Worked fine. Also pushed Home button, back to phone App, all ok, turned off all Connections (Airmode ??? in german: Flugmodus), still message in VVM

8. Turned off iPhone, and on again

After that.
Voicemail is still shown and playable, but marked as new again


9. Played message again and again. iPhone turning off and on, always same problem (message marked as new).

10. Called iPhone again. Recorded second message.

Second message won't show up. (Voice) Voicemailbox tells me that I have 2 new messages, thus not the code but t-mobile is telling the iPhone that the message hasn't been played yet / iPhone not telling t-mobile that I did.

11. Deleted first message (the only one being shown)
12. iPhone restart etc. doesn't bring any voicemail entries.
13. Made new call.
14. Now (Voice) Voicemailbox tells me I have 3 new messages, but in VVM the table is empty. (Thus iPhone also didn't tell t-mobile that I have deleted the first message)
15. Started all over again. Didn't work this time. :(