OS X inside OS X with VMware?

Discussion in 'macOS' started by Krafty, Jun 21, 2008.

  1. Krafty macrumors 601

    Krafty

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    La La Land
    #1
    Is it possible to run another OS X system with VMware? I cant figure out how.
     
  2. italiano40 macrumors 65816

    italiano40

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    NY
    #2
    no, what you have to do is to make a partition on your HDD then install it into there i recommend at least 20gb for leopard install
     
  3. Krafty thread starter macrumors 601

    Krafty

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    La La Land
    #3
    So its kinda like Bootcamp? And I can hold down CMD and switch between partition at startup?
     
  4. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #4
    i dont think you can install an older osx than what your system came with. manily driver issues i would imagine

    hopefully you figure it out as i would be interested too
     
  5. Krafty thread starter macrumors 601

    Krafty

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    La La Land
    #5
    I'm trying with VMware but I can't figure out how. It keeps saying no bootable disk.
     
  6. neonblue2 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Location:
    Port Pirie, South Australia
    #6
    You can't install Mac OS X inside VMWare unless you're running Leopard Server. The only way to install a desktop version of Leopard is to install it straight on your hard drive. You could either partition your drive (like Boot Camp, yes, but not exactly the same) or install straight on.
     
  7. nplima macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Location:
    UK
    #7
    Well, you can always go to your local pirate bay and ask for Kaliway...
     
  8. italiano40 macrumors 65816

    italiano40

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    NY
    #8
    that is illegal and I wouldn't recommend it
     
  9. Krafty thread starter macrumors 601

    Krafty

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    La La Land
    #9
    I don't care about it being illegal, but I'm just going to use my External HDD (with the space I have leftover...)
     

Share This Page