OS X Leopard

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by mitimac, Sep 26, 2007.

  1. mitimac macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    AlbanyWestern Australia
    #1
    Anyone know whether "Leopard" can be run on an iMac G4 1 GHZ 17" flat panel when the OS is released.
     
  2. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #2
    So far it looks as if only G3 support has been dropped. Any G4 should be fine providing you give it plenty of RAM.
     
  3. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #3
    Yes, but it may not run that well...make sure you have plenty of RAM :)
     
  4. disconap macrumors 68000

    disconap

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Location:
    Portland, OR
    #4
    I have a friend who has the most recent beta running smoothly on a b/w. So it looks like while support will be dropped, it still may work on many legacy machines.

    But yeah, all official reports from Apple say that Leopard will run on G4 and up.
     
  5. siurpeeman macrumors 603

    siurpeeman

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Location:
    the OC
    #5
    appleinsider reported that leopard will require a minimum of a 867 mhz g4 processor. i'm sure it'll run on a slower system, but i don't know how snappy or worthwhile it will be.
     
  6. FadeToBlack macrumors 68000

    FadeToBlack

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    Accoville, WV
    #6
    Max out the RAM and everything should be fine. I've never actually used Leopard, so that's just a guess. :cool:
     
  7. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #7
    that seems like a high requirement in my opinion although appears to be true
     

Share This Page