OS X Lion 10.7.2 Internet Problem

kashyap02004

macrumors member
Original poster
Jun 28, 2011
88
0
After the 10.7.2 update, I am having issues with Internet.
I noticed that I can't go to any "https" url. The regular "http" urls work fine.

Any one has the same problem? Any solution?
 

sebboo

macrumors newbie
Nov 15, 2011
3
0
After the 10.7.2 update, I am having issues with Internet.
I noticed that I can't go to any "https" url. The regular "http" urls work fine.

Any one has the same problem? Any solution?

I had the same problem yesterday. I installed 10.7 again and did the update to 10.7.2 and bang, i couldn't log into gmail, facebook etc.

Im currently running running 10.7 but Im going to update again to see whats up with that.

Does your Safari 5.1.1 work? Mine just jumps on the dock and doesn't open after I updated.
 

kashyap02004

macrumors member
Original poster
Jun 28, 2011
88
0
I had the same problem yesterday. I installed 10.7 again and did the update to 10.7.2 and bang, i couldn't log into gmail, facebook etc.

Im currently running running 10.7 but Im going to update again to see whats up with that.

Does your Safari 5.1.1 work? Mine just jumps on the dock and doesn't open after I updated.
Yah safari works fine. The weird thing is that even the internet ("https") works fine some times. Two of my friends are also having the same problem. I don't know why apple is not addressing this.
 

sebboo

macrumors newbie
Nov 15, 2011
3
0
Yah safari works fine. The weird thing is that even the internet ("https") works fine some times. Two of my friends are also having the same problem. I don't know why apple is not addressing this.
Wow, thats weird. My Safari does not work.. At least yesterday it didn't, so im going to try again to see if its something wrong with Safari or 10.7.2


I googled 10.7.2 issues to see if I could find something about this and found you here. I just made an account to see if we could help each other out !
 

sebboo

macrumors newbie
Nov 15, 2011
3
0
So, it seems that things work as they should after I updated for the third time. Https and Safari are up and running again..

Weird stuff!
 

kashyap02004

macrumors member
Original poster
Jun 28, 2011
88
0
So, it seems that things work as they should after I updated for the third time. Https and Safari are up and running again..

Weird stuff!
I have done this many times. It works now, I hate to say this, It will not work forever.

----------

Hey It is the iCloud.
 
Last edited by a moderator:
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.