OSX 10.8 Mail 6.0 HTML signature not working

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by joecool99, Jul 13, 2012.

  1. joecool99 Suspended

    joecool99

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Location:
    USA
    #1
    i was using much nicer more sophisticated HTML signature under 10.6 and 10.7 it was using the .webarchive method.



    Now as you see, in 10.8 with mail 6.0 the signatures have .mailsignature and renaming the old .webarchive method doesn't work. Did anybody figure out a method ? I want to have some rich HTML in the signature.
     

    Attached Files:

  2. joecool99 thread starter Suspended

    joecool99

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Location:
    USA
    #2
    never mind, figured it out. opened the files in TXT editor - it needs to look like:

    Code:
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Content-Type: text/html;
    	charset=us-ascii
    Message-Id: <9DF56405-C8DC-42B4-A762-FA5A7559866D>
    Mime-Version: 1.0 (Mac OS X Mail 6.0 \(1485\))
    
    <body style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Helvetica; font-size: medium; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; "><div id="sig" style=" line-height: 16px; margin: 10px 0; padding: 6px; border-top: 1px #999999 dotted; border-bottom: 1px #999999 dotted; font-family: 'Lucida Grande', Verdana, Arial, Sans-Serif; font-size: 11px; color: #339999; " >
    		<img src="http://lightimagination.net/email/apple.gif" alt="me" style="float: left; padding: 2px 20px 0 0;">
    		<strong style="color: #339999;">Petr Jerabek</strong>: freelance photographer<br /><a href="http://lightimagination.net/" title="visit http://lightimagination.net" style="color: #339999; text-decoration: none; border-bottom: 1px #999999 dotted;">lightimagination.net</a><br /><a href="http://santafemacrepair.com" title="visit http://santafemacrepair.com" style="color: #339999; text-decoration: none; border-bottom: 1px #999999 dotted;">santafemacrepair.com</a><br /><br /><a href="mailto:in@lightimagination.net" style="color: #F39999; text-decoration: none; border-bottom: 1px #999999 dotted;">in@lightimagination.net</a> | 505-652-7701<br /><br />
    </div></body><br class="Apple-interchange-newline">
    
     
  3. tigres macrumors 68040

    tigres

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Location:
    Land of the Free-Waiting for Term Limits
    #3
    Mine still works, but it's buggy. I too built it as you described.

    Did you try renaming a sig, then copy and past the web archive to sig. Folder?
    I forget, but mail auto numbers those- so there is a trick you could do on SL, not sure if it holds true for ML.

    My sigs will not remove themselves while selecting none in the sig drop down whereas before they would.
     
  4. joecool99 thread starter Suspended

    joecool99

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Location:
    USA
    #4
    read above :)
     
  5. chrispriddy macrumors newbie

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #5
    Help

    Hi,

    I encountered exactly the same issue.

    Im sorry, when you say "It needs to look like this..", what do you mean.
    Can you explain more fully the steps?
    I have my .webarchive file. What steps to I have to take to get it to a working .mailsignature file?

    Thank you so much

    Chris
     

Share This Page