Outlook 17900 error

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by papasken, Sep 7, 2012.

  1. papasken macrumors newbie

    Joined:
    Aug 16, 2012
    #1
    I have a macbook pro running Outlook 2011 which has been working fine for three weeks.

    Yesterday however, whilst using free BT Openzone to connect to internet, I get a 17900 message which claims it is to do with the username of password.

    However I can login via webmail every time.

    I should point out that I have numerous accounts and it happens to one of them randomly - rarely the same one constantly.

    I have tried using my iPhone's Hotspot connection to and its the same problem.

    Baffles and seeking assistance.
     
  2. BrianBaughn macrumors 601

    BrianBaughn

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Location:
    Baltimore, Maryland
    #2
    Does the same account with the same settings work in Apple's Mail app?
     
  3. chown33 macrumors 604

    Joined:
    Aug 9, 2009
    #3
    I googled the title of the thread, Outlook 17900 error, and it listed a number of Microsoft support pages that tell how to solve the problem. If none of those have been tried yet, I recommend starting there, with Microsoft's support pages.
     
  4. papasken thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 16, 2012
    #4

    Hi yes the problem is indeed there with Apple Mail

    ----------

    Did that before posting but will try again in the hope that maybe I missed something

    thanks
     

Share This Page