Outlook 2011 for MAC

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by CarlXero, Oct 18, 2011.

  1. CarlXero macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    New Zealand
    #1
    Hi there

    We have several users who use outlook for MAC 2011 without any issues, however I have this one user who for some unknown reason the search will not work for her, no matter what word we search on it comes up no results found.

    I have tried to reindex have tried to blow away the spotlight config file and start fresh but to no avail.

    The weird thing is the same behaviour exists when I have her log on to another mac!

    Help needed
    Regards Carl
     
  2. wambo, Oct 19, 2011
    Last edited: Oct 19, 2011

    wambo macrumors newbie

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Location:
    England
    #2
    I'm no exchange expert but how is your mail system setup.

    Do you have an exchange server or is it over SMTP/POP3?

    Could it be permissions? And if you log in onto her machine can you use the search function?

    It might be worth deleting her account and re-creating her a new one.

    I know permissions sounds stupid but worth a try.
     
  3. CarlXero thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    New Zealand
    #3
    Hi Wambo

    Thanks for the response.

    We use Exchange via RPC over HTTP, so an external hosted exchange solution.

    If I log into her machine as me my inbox can search fine, what I don't understand is now I have had her log into a new mac meaning a new local account and her mailbox exhibits this same behaviour. What gives?

    Have asked our hosted exchange guys, if there is anything abnormal about her mailstore, but I cannot see this leading to much.
     
  4. wambo macrumors newbie

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Location:
    England
    #4
    Hi there,

    Did you manage to get this resolved?

    I'd try deleting her accounts and adding her all again from fresh.

    Maybe try creating her a new user accuont before hand, say instead of the format 'FirstnameLastName' user 'LastnameFirstName' if you know what I mean?

    Its a very strange issue.
     

Share This Page