outlook/live/hotmail webmail

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by vexorg, Aug 20, 2016.

  1. vexorg macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 4, 2009
    #1
    Recently I've found the mac (10.10) has had real issues loading microsoft's llve/outlook webmail.

    I can try on my windows machines on IE in the same network and they load instantly. The mac doesn't seem to like the new webmail update form microsoft.

    Anyone else found this?
     
  2. vexorg thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 4, 2009
  3. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #3
    I'm on El Capitan and it works fine for me. Maybe update to El Capitan?
     
  4. vexorg thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 4, 2009
    #4
    I've been waiting for that to stabilise before updating. Heard too many mixed reviews on problems. It's only since the last re-vamp a few weeks ago, it either hangs or times out.
     
  5. vexorg thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 4, 2009
    #5
    Still having a lot of trouble with this on the mac. outlook.live.com/owa/ hangs then times out on the loading bar for outlook.

    If I clear the cache for outlook and live.com then it'll load next time no problem. Use it a few times and the hanging comes back until I clear the cache again. It can't just be me finding a problem with safari and live mail??

    IE has no problem at all.
     

Share This Page