P2P Programs Won't Load

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Sikwondo, Apr 29, 2007.

  1. Sikwondo macrumors newbie

    Joined:
    Apr 29, 2007
    #1
    Hi Peeps

    I have just reformatted my Powerbook G4, installed messenger, adium and aquisition and none of them load up when i click them.

    The icon zooms, the dock stretches to fit the loading icon which begins to appear but then disappears, without the program loading.

    Can anyone help me fix this? I have deleted all instances of the apps, rebooted, reinstalled multiple times but no joy. I even tried reformatting again but still no luck :(

    Any help greatky appreciated

    Thank you

    Si
     
  2. FF_productions macrumors 68030

    FF_productions

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Location:
    Mt. Prospect, Illinois
    #2
    Did you do a clean install, re-installing everything?
     
  3. Sikwondo thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 29, 2007
    #3
    Yea, complete fresh install
     
  4. FF_productions macrumors 68030

    FF_productions

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Location:
    Mt. Prospect, Illinois
    #4
    What version of OSX?

    Are you properly installing them, by dragging the application to the Apps folder?

    Sorry for the simple questions, just trying to get to the root of the problem.
     
  5. Sikwondo thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 29, 2007
    #5
    LOL that's fine - so glad you're helping.

    Yeah - coppying by dragging to apps folder

    I was running OSX Tiger - from a friend, but my mac was so cluttered and i didn't have access to the discs anymore so I re-formetted with the OS that came with the computer - OSX Panther
     
  6. FF_productions macrumors 68030

    FF_productions

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Location:
    Mt. Prospect, Illinois
    #6
    Ok, try updating the computer to 10.3.9, or if that has already been done, I'm not sure what the problem may be..
     
  7. Sikwondo thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 29, 2007
    #7
    Solved, I hadn't updated OSX - sorry - so stupid!

    Thanks alot for helping :)
     

Share This Page