Long story. I work for Sears, been there since August 31st, pay is biweekly. I haven't received a paycheck until today, about 5 weeks later. Apparently, there was a problem in the hiring process and I wasn't in the system until two weeks after I was hired. My HR rep told me and was fine with waiting a couple weeks later to get paid (bigger paycheck). Well, that day was today. Time for some numbers... keep in mind this is over the course of 5 weeks in accumulated pay. Paycheck: $891.98 before taxes $680.89 after taxes. Two weeks ago, I was told, by my HR rep, that I could receive a lump sum in cash due to the issue but it would be 65/35 (65% to me, 35% to taxes). Do the math. Taxes come out to a little over 25%, but that's besides the point. Week one: worked 46 hours, 6 hours overtime = 52 hours + 2 hours from the previous week that carried over. Second week: 40 hours Third: 40 hours Fourth: 35 hours 5th week was the two hours from the first (August 31st + full 52 hour first week), included. Base is $6/hr + any commissions made. Training pay is $8/hr, no commission. Week 1-2.5 was training pay. It averages out after commission to around $8 or so from week 2.5-4 with a relatively large bonus in there from commission. Bonus was $150. Have I lost anyone yet? Math (without bonus) : Addition: 54 + 40 + 40 + 35 = 170, roughly. 111.5 hours x $8 = 892 I worked 170 hours, where does that come in? It doesn't. The problem here is, since there was a problem in the hiring process, I wasn't able to clock in on the computer, as normal. For the first 3 weeks, it was all done on paper, which is extremely inefficient, imo. More math: 170 hours x $8 = $1360 $1360 * .25 (tax deductions) = 320 $1360 - $320 = $1040. There's $350 missing somewhere, this is without that bonus added in. What should I do? Feel like it'll be a mess if I go right to my HR rep. Before anyone asks, I'm not trolling.