Panther to Leopard ?

Discussion in 'macOS' started by mikey.c, Jul 10, 2009.

  1. mikey.c macrumors member

    mikey.c

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Location:
    Melbourne, Australia
    #1
    I have Panther (OS X 3.9), can I install Leopard (OS X 5) without Tiger (OS X 4) ever being installed ?
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
  3. mikey.c thread starter macrumors member

    mikey.c

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Location:
    Melbourne, Australia
  4. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #4
    If you're talking about your iMac, it will run Tiger, but very slowly.
     
  5. NewMacbookPlz macrumors 68040

    NewMacbookPlz

    Joined:
    Sep 28, 2008
    #5
    The DV iMac, yes it'll be slow. The 1.25ghz may be running Panther as well, and will run Leopard fairly well.
     
  6. mikey.c thread starter macrumors member

    mikey.c

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Location:
    Melbourne, Australia
    #6
    I don't use the DV anymore, I'm using Panther on my 1.25ghz, Good to know Leopard will work fine, Thankyou.
     

Share This Page