Paragon ntfs for Mac "activation is impossible"

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by kgian, Jul 23, 2012.

  1. kgian macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2011
    #1
    Yesterday I made a clean install of snow leopard on my 2011 iMac. Today I tried to install my paid version of paragon's NTFS for Mac.

    I logged in to my paragon software account, saw my product under My registered products and downloaded it. Next to my product was the Product key and Serial number.

    After rebooting the computer I was prompted with an activation window. I tried copy-pasting product key and serial number and got "The provided serial number has already been activated. Activation is impossible."

    What is going on? I have allready paid for the product, it hasn't been used in any other computer as I don't own another Mac and haven't given my credentials to anyone. The only other computer it has been installed is my computer with the previous snow leopard installation.

    I will try to contact tech support tomorrow when I get to the office but from what I have read in the forums it is hit and miss. anyone has seen this problem before?
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    Paragon is seeing the old installation as a "different computer" - which it kind of is.
     
  3. kgian thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2011
    #3
    I can't understand what's going on, maybe my serial # is good only for version 9 and I can only download version 9.5.... I will try to contact paragon software but it seems hard...
     
  4. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #4
    This isn't that difficult to reason out. Your serial number was good for one use, and you already used it. Since it's already been used, you can't use it again on your new OS installation.
     
  5. kgian thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2011
    #5
    Actually on the email I got from paragon software when I bought the software it says "Extended Download Service
    Download your product at any time and as often as you want."

    Also it is available under my downloads section in the paragon site...
     
  6. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #6
    Great. Sounds like Paragon support should be able to work it out for you then.
     
  7. kgian thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2011
    #7
    Already submitted a support request. They say that first answer time is between 7 and 28 days (ouch!).
     
  8. CylonGlitch macrumors 68030

    CylonGlitch

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    SoCal
    #8
    Ironically, I'm in exactly the same boat as you! I purchased Paragon NTFS and recently had to reformat the machine it was on and went to reinstall it (like I had done in the past) and got the same message. I sent them a support email a few days ago along with a copy of my original purchase email and the error message I was getting. It's been several days and no answer.

    So far I'm quite disappointed with their support; I mean they managed to take my money easily enough, but when there is a small flaw like this, it's going to take weeks to fix?

    They are going to find themselves on my **** list of companies if I don't get a response shortly. :(
     
  9. kgian thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2011
    #9
    Actually I sent them a support request through their website-->My account-->Support services-->Send new support request.

    I sent the request today at 12:00. At 14:00 they answered and sent me new codes which worked and I installed my software with no problem. If you didn't do it this way I suggest you try again.

    From me 10/10 to paragon for support.
     
  10. CylonGlitch macrumors 68030

    CylonGlitch

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    SoCal
    #10
    Just a few minutes ago I got a message that they replied. They indicated that I was using the bundled serial number, not the individual serial number.

    This is the email I got when I purchased the product. I was using the key for "Bundle #1" and not for "Bundled Product #1". Kinda confusing, but they said that my key should work (I'm not at home yet, so I'll have to try this tonight).

    So far, so good.. just took them several days to get back to me on this. Guess I'll put them on the Good Customer Service company list. :D
     

Share This Page