Parallels and Dongles

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by sydison, Aug 20, 2010.

  1. sydison macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2010
    #1
    Does anyone out there know if when running Parallels Desktop on a Mac if you can use a PC program that requires a dongle?

    It seems as though the PC software is not reading the dongle...

    Thanks!
    Kate & Kevin
     
  2. old-wiz macrumors G3

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #2
    Was wondering how the dongle is connected - is it usb or is it an old serial port dongle with some kind of usb converter?

    can you see the dongle from OSx? that might tell you if the computer is at least recognizing the connection.
     
  3. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #3
    Is it a USB dongle?

    In VMWare you have to tell USB devices if they should connect to the Windows VM or the host Mac OS system.

    B
     
  4. paulkerdot macrumors member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #4
    I use embroidery software that needs a dongle. I havnt tried it on a Mac running windows. It's this uncertainty that has stopped me buying a Mac for work. Seems a lot less hassle to give in and use a pc :(
     
  5. Richie2000 macrumors 6502

    Richie2000

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    West Sussex UK
    #5
    I run Parallels and the same applies....
     

Share This Page