Partial Interface Lag, Help!

Discussion in 'MacBook Pro' started by Love4ndpeace, Aug 5, 2013.

  1. Love4ndpeace macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2013
    #1
    Hi, i got new macbook pro retina 15 inch.
    I haven't experienced anything for the last 1 week of using and then suddenly today i encountered some problem with entering and exiting full screen animation. the first time i realized this was on MPlayerX the second was my google chrome. (entering is quite smooth, exiting rubber banding, i roll over top for options and it slide down with a bit laggy).
    tried it with several apps like safari, itunes, etc. seems everything is having some problem. anyone have encountered this problem? I have tried to google this problem and it seems like there is no fix for it other than clean install my machine. if its possible i really prefer not to clean install everything. so expert in here please give me your guidance :(

    p.s i have no problem using my macbook while not on full screen mode.
     
  2. cbs20 macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    #2
    Have you tried an SMC reset? If not do a google search and follow the instructions for a computer without a removable battery.
     
  3. tgi macrumors 65816

    tgi

    Joined:
    Aug 29, 2012
    #3
  4. Love4ndpeace, Aug 5, 2013
    Last edited: Aug 5, 2013

    Love4ndpeace thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2013
    #4
    kind of similar, but entering was smooth for me, the lagging part is scrolling my mouse to top and when the options slide down it was laggy, also the exiting part.


    resetting SMC doesnt seems to help either
     
  5. Love4ndpeace thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2013
    #5
    please help!! i tried to ignore it since it was just small lag. but as times goes by its getting worse!! :(
     

Share This Page