passwd command in 1.1.3

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by infinitethrill, Feb 26, 2008.

  1. infinitethrill macrumors regular

    infinitethrill

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Location:
    Thousand Oaks, California.
    #1
    I was bad. I used the passwd command in openSSH while running 1.1.3, and now its stuck in an endless springboard reboot. I get the edit home screen popup, and then it restarts within 10 seconds...

    iTunes won't recognize it, but I still can still get a SSH connection...

    I changed the password back to alpine, still restarting.

    Any tips? How do I get iTunes to recognize it to restore?
     
  2. cazlar macrumors 6502

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Location:
    Sydney, Australia
    #2
    IIRC you need to replace the passwd binary with the one from the firmware (ie need to extract it). And there may have been one other file too. Sorry for being a bit vague but hope it gets you going in the right direction.

    BTW, if you just want to wipe and restore it, you should still be able to start it in DFU mode to do that.
     
  3. infinitethrill thread starter macrumors regular

    infinitethrill

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Location:
    Thousand Oaks, California.
    #3
    Ok, its in DFU, and I'm just going to restore it back to 1.1.3 (I got it yesterday, its not like I'm missing anything...)


    Thanks, it worked!
     
  4. barret119 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2008
    #4
    Hi,
    I got the same problem like you. Please help me. Did you use the DFU mode to solve this problem. How could you enter the DFU mode? thanks.

    I only the iphone for a day, then i got this problem.:(:(:(
    Br,
    BarreLee
     
  5. barret119 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2008
    #5
    I had recoverd it. :)
    Br,
    BarreLee
     

Share This Page