PC 8800GTX In A Mac Pro

Discussion in 'Mac Pro' started by almostinsane, Feb 14, 2008.

  1. almostinsane macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #1
    I have an 8800GT on order for my new Mac Pro. It's expensive compared to the PC version but is an easy switch to use between Vista and OS X.

    My question is if I wanted to add a PC 8800 GTX to my Mac Pro along with the ATI 2600 that's in there already do I just put it in and connect the power leads and it will work in Vista? I know it won't work in OS X but do I have to remove the ATI card every time I want to use or just change the DVI cable from ATI to 8800 and boot Vista and all is good?

    Thanx!
     
  2. m1stake macrumors 68000

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Philly
    #2
    Yes, you can do that. Just make sure to select the GTX as the default card under Windows.
     
  3. Erwin-Br macrumors 6502a

    Erwin-Br

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Location:
    The Netherlands
    #3
    It would be even greater if you could split the DVI cable, so you don't have to yank it out every time. Is this possible? Are there "Y" cables for this?

    --Erwin
     
  4. m1stake macrumors 68000

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Philly
  5. Akula971 macrumors regular

    Akula971

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Location:
    Perfidious Albion
    #5
    Really?

    Got a link please?
     
  6. mrprice33 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #6
    are you still able to hold option and select your os with this method? For some reason, I cannot select vista in the osx startup disk, so I can only boot to windows by holding opt. I want to make sure of this before I go this route.
     

Share This Page