PC cant connect to Time Capsule

Discussion in 'Mac Accessories' started by drew0020, Mar 29, 2008.

  1. drew0020 macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #1
    I setup my wireless network and my Mac connects perfectly to Time Capsule. My PC sees the network, but I get limited or no connectivity.

    Any ideas?
     
  2. Hawkeye411 macrumors 68000

    Hawkeye411

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    Canada EH!!!
    #2
    You need to post the settings from your TC and your PC.
     
  3. drew0020 thread starter macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #3
    What do you mean? Sorry I am a novice at this.
     
  4. Hawkeye411 macrumors 68000

    Hawkeye411

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    Canada EH!!!
    #4
    You can find the Time Capsule settings using the Airport Utility which can be found in the /Applications/Utilities folder.
     
  5. kolax macrumors G3

    Joined:
    Mar 20, 2007
    #5
    Try changing the channel.

    Do this by typing Airport Utility into Spotlight. Select your Time Capsule, and once the main window loads under the Airport tab, click on Wireless. Try channel 9.
     

Share This Page