PC2 5300 in G5 quad

Discussion in 'PowerPC Macs' started by rabidz7, Dec 27, 2012.

  1. rabidz7 macrumors 65816

    rabidz7

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Location:
    Ohio
    #1
    Is is it possible to put PC2 5300 in a G5 and have it work.
     
  2. Nameci macrumors 68000

    Nameci

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Location:
    The Philippines...
    #2
    Yes, but it would be downclocked to 533MHz.
     
  3. MisterKeeks macrumors 68000

    MisterKeeks

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #3
    AKA there is no point. ;)
     
  4. Nameci macrumors 68000

    Nameci

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Location:
    The Philippines...
    #4
    Yes and as far as I know it only works on the late 2005 G5.
     

Share This Page