photofeeds with iphoto 09 fail

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by aicul, Jan 28, 2009.

  1. aicul macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #1
    I have just installed ilife 09.

    Since then my photofeeds do not work anymore.

    I get the following cryptic error :

    Has anyone seen this? is this linked to iphoto'09? :confused:
     
  2. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #2
    I checked the apple developper forum for NSXMLParserErrorDomain constants and found this :

    which brought me to this

    which would indicate there is a bug in iphoto'09 related to photofeeds...

    Does anyone have/seen the same problem?
     
  3. chrisli75 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2009
    #3
    Photofeeds work for me. :rolleyes:

    I wonder if Apple doubles checks their software before releasing it.
     
  4. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #4
    I tried removing the photofeed and re-adding it. I've seen this on my 2 macs. I checked and made sure that the emitting iPhoto machine is iPhoto'09.

    I'm at a loss, because the mobileme http equivalent is working.

    Really at a loss here...
    :(
     
  5. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #5
    Just deleted and re-installed iPhoto (and all other iLife apps)... to no a avail.

    Same error, any ideas really welcome.
    :confused:
     
  6. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #6
    Really, really welcome guys, any comments could be of help...
     
  7. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #7
    seems I managed to get Apple to notice the problem, I have been told that the issue was "replicated" and "escalated" to some high level of engineering.
     
  8. aicul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    no cars, only boats
    #8
    Man, I did not know this was such a difficult issue, have been told by Apple that they are still working on it.

    Or they have the solution and are waiting for appropriate software upgrade.:confused:
     

Share This Page