Photoshop by default

Discussion in 'MacBook' started by macornomac, Sep 16, 2008.

  1. macornomac macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #1
    Hey guys I need help with trying to figure this out. Before when I would open pics and what not on my mac they would all open with Preview. I installed cs3 photoshop awhile ago and now whenever I open pics and what not photoshop is always the default. How can I get my setting back to Preview??? Thanks.
     
  2. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #2
    1. Get Info on any random image. (ctrl-click or right click or select file, :apple: + i)
    2. from menu, choose Open with:
    3. While you're in there, choose Change All.
     
  3. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #3
    Ok how do I find that option of Change all??
     
  4. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
  5. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #5
    hmmm. Ok so anyone else able to help me with this?
     
  6. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #6
    nobody is going to disclose industry trade secrets... nobody
     
  7. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #7
    Oh is that what that is?? haha i didn't know
     
  8. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #8
    dude, it's right underneath where it says Open with:
     
  9. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #9
    Um no it's not. Under there it has Ilustrator, Photoshop, Preview, and so forth. Nowhere does it say select all.
     
  10. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #10
    Dude, you're skipping the Get Info step and going directly to Open With, which is different than Open with:

    and don't quote me until I'm done editing.
     
  11. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #11
    Haha ok so it was under other then select which application but this doesn't change the default of photoshop just that one pic.
     
  12. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #12
    don't quote me before im done editing!
    give me your remote desktop login info and $70
     
  13. macornomac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #13
    Alright I'm a moron I figured out how to change the default. Thanks for your help and sorry for being such a pain in the ass for something so simple. Thanks again.
     
  14. Drumjim85 macrumors 68030

    Drumjim85

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    DFW, TX
    #14
    you're uptight (or possibly joking.. can't tell)
     
  15. TommyLee macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    New Orleans
    #15
    i wasn't done editing
     
  16. Drumjim85 macrumors 68030

    Drumjim85

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    DFW, TX
    #16
    then you should have proofed it before you hit submit..
     

Share This Page