photoshop cs5 error message upon startup

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mrgreeneyes, May 6, 2010.

  1. mrgreeneyes macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    Orleans,Canada
    #1
    hi, i just installed photo shop cs5 and i keep getting an error message of a file missing or not installed. and it tell me to re-install photoshop.
    i have searched google and have not found anything.

    thanks


    but i can still use photo shop perfectly
     
  2. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
  3. mrgreeneyes thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    Orleans,Canada
    #3
    im not exactly sure, im not around my macbook. when i get home i will post a screenshot
     
  4. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #4
    That would probably be useful as in all cases where an error message is being questioned having the exact statement or a screen cap is indeed crucial. It's not as though we have a crystal ball.
     
  5. mrgreeneyes thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    Orleans,Canada
    #5
    you should try not being so rude, but nevertheless here is the screen cap of the error message
     

    Attached Files:

  6. UngratefulNinja macrumors 68000

    UngratefulNinja

    Joined:
    May 9, 2009
    Location:
    Pennsylvania
  7. mrgreeneyes thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    Orleans,Canada
    #7

    yes i have tried re-installing it multiple times. still with no luck
     
  8. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #8
    Did you try the Adobe forums? And if you think that was rude, you haven't hung out in many internet forums.
     
  9. AcesHigh87 macrumors 6502a

    AcesHigh87

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    New Brunswick, Canada
    #9
    Yeah, I would suggest checking it with adobe as it seems like an issue with the program. I got that error message the other day myself but I just un-installed and re-installed the program and it worked without any issue.
     

Share This Page