Photoshop Elements 6 effects missing!! HELP!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by John Pryor, Apr 3, 2009.

  1. John Pryor macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #1
    I don't know what I did but the effects pallet is now empty when I open up PE6. If I log into the admin account though it shows up:confused:

    I have gone so far as to reinstall but it still does not show???
    how do I reset this?
     
  2. John Pryor thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #2
    Here is a screen shot.
     

    Attached Files:

  3. mrstep macrumors newbie

    Joined:
    Aug 27, 2006
    #3
    Just had the same problem and found a fix...

    The fix was here:

    http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=9116486

    I went into the directory they talked about (/Library/Application Support/Adobe/Photoshop Elements/6.0/Locale), did a su to my admin account, and a 'sudo chmod 777 en_US', and after re-running Elements got a message dialog:

    "Building Content and Effects"

    Definitely wasn't getting that message before, and now the items are visible again.

    Hope this helps. It's just a nice piece of Windows software that's expecting you to run as admin. And this is a 'professional' software company that actively supports the Mac!? Sigh.
     
  4. John Pryor thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #4
    Great it works:D

    had to set the whole folder to read only and back again but it works now:)

    Thanks
     

Share This Page