Photoshop elements wont work on new macbook

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by doctor pangloss, Oct 20, 2007.

  1. doctor pangloss macrumors regular

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Location:
    Thailand
    #1
    After transferring element 3 to my new macbook. Elements wont load and I get the message invalid or missing personal info.:confused:
     
  2. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #2
    How did you transfer it? Did you try re-installing it from the installation discs? Adobe puts a lot of stuff in the application support folder inside the library (root one, I think), and their apps won't run without those files.
     
  3. doctor pangloss thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Location:
    Thailand
    #3
    I transfered it machine to machine. I bought the program off the internet site so no discs.
     
  4. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #4
    I'm kind of lost. What did you get when you bought it electronically? An install image file? Did you not keep a copy of the file? Can you contact them and ask to be given the file again to use with your license?
     
  5. doctor pangloss thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Location:
    Thailand
    #5
    No it seems like I didn't keep the install image file.:(
    I'll try an contact adobe, thanks
     
  6. littlevish macrumors member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    #6
    Adobe allows you to redownload your install images if you go view your order history on their site.
     

Share This Page