Photoshop on the G5

Discussion in 'PowerPC Macs' started by canon-stu, Jul 26, 2010.

  1. canon-stu macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #1
    Tried to no avail tonight to get photoshop cs4 running on my power mac g5 which just arrived today. Am i missing something or will this version of photoshop just not run on these machines? Tried cs 3 also which works but i need cs4 for my canon raw files, cs 3 doesnt seem to support them.
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    What Mac OS X version do you have installed on the G5?
     
  3. canon-stu thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #3
    It has leopard on it. New as it can go seemingly
     
  4. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #4
    Did you install it from the installation CDs or did it come "bundled" with your G5?

    You won't get much help if any on this site or if none at all if it's pirated.

     
  5. canon-stu thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #5
    Its on a disk i was given off a friend. Looks like the real thing if the box is anything to go by.
     
  6. thunng8 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 8, 2006
    #6
    Photoshop CS4 runs fine on my Powermac G5 Quad. It even runs on my Powerbook G4 1.67Ghz.

    What exactly is the problem?
     
  7. canon-stu thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #7
    All sorted tonight, for some reason it went in without a hitch. Thanks for the help folks.
     

Share This Page