Pictures Not Showing on Firefox

Discussion in 'iMac' started by Vorpal279, Jun 10, 2012.

  1. Vorpal279 macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Location:
    Eastern NC
    #1
    I just moved into another house and had my AT&T U-Verse internet service moved over to the new house. I noticed that now, certain pictures or videos won't show up on a few websites I frequent. Anybody know what the problem is or how to fix it?
     
  2. necromorph macrumors regular

    necromorph

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Location:
    London
    #2
    1. Uninstall/Reinstall Firefox.
    2. Power off modem/router and reconnect.
    3. Try another browser. If you get the same result it may be an issue with your ISP.

    :apple:
     
  3. theSeb macrumors 604

    theSeb

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Location:
    Poole, England
    #3
    Clear all of your cache in Firefox or try cmd + shift + R, which is meant to reload without the cache.

    If those two things don't work, then try the above advice.
     
  4. Vorpal279, Jun 10, 2012
    Last edited: Jun 10, 2012

    Vorpal279 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Location:
    Eastern NC
    #4
    Tried all of the above with no results. I also notice that some picture and graphics aren't showing up on Safari either.

    Another problem I'm having is when I go to certain websites, the browser says it can't find the server, then I'll try 5 minutes later and it loads fine.

    I wonder if it could be something with the DNS or IP address or anything like that.
     

Share This Page