please help.. hardware or software problem?

Discussion in 'MacBook Pro' started by angus1, Nov 30, 2007.

  1. angus1 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2007
    #1
    Hi!
    I bought a new MacBook (SR 2.2, 2GB RAM, 160GB) with Leopard pre-installed.. From the first boot I noticed that all animations are not fludid but they lag!
    Is it a software or hardware problem?
    Please help..
    :(

    a.
     
  2. kaiwai macrumors 6502a

    kaiwai

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Location:
    Christchurch
    #2
    Pardon? there is nothing wrong with the machine. Worry if the machine spontaneously explodes.
     
  3. angus1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2007
    #3
    sorry I don't understand.. do you think it's a software issue..?
     
  4. Jiddick ExRex macrumors 65816

    Jiddick ExRex

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Roskilde, DK
    #4
    Kaiwai's post was both rude, uninformative and useless.

    Honestly, I don't know. It's most likely a software issue, as I have seen this happen before. Of course the animations shouldn't lag and it should be fixed with the various software updates.

    But then again, if it isn't fixed, there's always the troublesome way of finding out if you machine has a problem:

    1. Do the animations lag in Tiger as well?
    2. Do the animations lag after a reinstall? (you can also check this booting from another hard-drive)

    If they do, it's most likely a hardware issue.
     
  5. angus1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2007
    #5
    i re-installed leopard from the dvd i received with the macbook, but the problem remains..
    what to do?
     

Share This Page