please help. iphone 3gs.. unable to restore not eligable what is this

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by SMKLABEL, Feb 17, 2010.

  1. SMKLABEL macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
  2. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    Probably gonna need a little more information... as much as you can give about your phone
     
  3. TSX macrumors 68030

    TSX

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Texas
    #3
    Dont tell me your trying to downgrade firmware.
     
  4. pcs are junk macrumors 65816

    Joined:
    Sep 28, 2009
    #4
    you cannot restore to anything but 3.1.3, unless you clicked make my life easier in cydia, or if you know your devices 3.1.2 shsh's. this is because apple has stopped signing all previous firmware for the iphone 3gs.
     
  5. SMKLABEL thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
    #5
    ok i have a iphone 3gs 32 gb on 3.1.2 and i am just trying to restore it to that what do i do.
    i erased alll content on my phone and i get the black circle with the apple logo.
    i then put it into dfu mode and i get the same thing what do i do
     
  6. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #6
    You got no other choice but to restore it with 3.1.3 and u can't JB it.
     
  7. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #7
    What in the world did you do that for ?

    Your only choice is 3.1.3 without a jailbreak
     
  8. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #8
    If you previously had an untethered jailbreak and you can get your phone into Recovery mode (not DFU) then you might be able to do a sidegrade to a custom 3.1.2 firmware made with PwnageTool. It is very possible, however, that your phone is no longer pwned since you used Erase All Contents and Settings.
     
  9. SMKLABEL thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
  10. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #10
    You don't know what what means? If you want people to answer your questions, you're going to have to give more than a one sentence response. What specifically don't you understand? Who are you responding to? Gah, you are infuriating vague.
     
  11. blaker13 macrumors member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    #11
    lol....

    Yes very frustrating when people will not only read anything but yet give less detail to find out anything, you could go back to 3.1.2 if you backed your phone in cydia or want to use pwnage 3.1.5. I wish i could spell as good as the latinist...:) Very poor grammer but i have 3.1.2 running sloid on my iphone 3gs..:)
     
  12. g2tegg macrumors member

    Joined:
    Sep 5, 2008
    #12
    Soooooo my 3gs screwed up (thanks winterboard!) and I had no other choice but to restore. Phone wouldnt get out of the apple logo. And all I did was uninstall winterboard, which didnt include mobile substrate.
    Anyways, I can still ssh into the phone... What are my options? Do I have any? I have searched hi and low. Its been 4 days on a unjailbroken iPhone and Im going NUTS.
    Any help would be greatly appreciated.
     
  13. GeekGirl* macrumors 65816

    GeekGirl*

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Location:
    Buffalo, NY
    #13
    should have asked for help before you screwed it up..
     
  14. blaker13 macrumors member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    #14
    wow...

    Once again, not unless you backed up settings in cydia. And dont blame winterboard or any other service you decided to use, read, take action and always back up...:)
     
  15. SMKLABEL thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
    #15
    Sorry about the grammer, my iPhone 3g is alll I have. My 27 is iMac is down an out. Thanks for all the help. I have a custom pwnage tool built In 3.1.2.

    Couldlt get it to my pc because my mac screen issue. So I downlaoded a torrent offline didn't work.
    Take back to apple replace. Maybe
     
  16. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #16
    A 3G does not require SHSH blobs. It can be upgraded and downgraded at will and JB on any firmware.

    go to iClarified and get a tutorial for 3G and Mac.
     

Share This Page