Please help Iphone 4 stuck in recovery mode loop.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by airmax245, Jan 23, 2011.

  1. airmax245 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #1
    can someone please assist me with getting my iphone 4 out of recovery mode? it continuously loops back to the the recovery screen no matter what i do. any suggestions? i am currently running windows and os 4.2.1.
     
  2. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #2
    download tinyumbrella and check the kickout of recovery
     
  3. airmax245 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #3
    i kicked it out of recovery so many times and it keeps looping back to the recovery mode.
     
  4. Leet Apple macrumors 6502a

    Leet Apple

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Location:
    Canada
    #4
    if you saved your SHSH Blobs Downgrade to an Earlier Firmware
     
  5. einmusiker macrumors 68030

    einmusiker

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    Location: Location:
  6. airmax245 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #6
    just brought the phone friday
     
  7. IMADV8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    #7
    Have you tried booting using Redsn0w? Start Redsn0w with the iPhone off, check "Just boot tethered right now", and follow the prompts.

    If that doesn't work, have you tried a full restore? Are there any errors when you do that?
     
  8. airmax245 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #8
    Just tried to boot tethered and full jailbreak, no luck......full restore gives me a 1013 error.
     
  9. IMADV8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    #9
    I had this same issue a couple days ago. Try following this guide. Apparently that's worked for a lot of people.

    If that doesn't work, try restoring on another PC. That's what I ended up doing, and everything went fine.
     
  10. Steven Jobson macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2011
    #10
    Did you use the Erase All Content setting option or any other Erase function? What did you install in Cydia?
     
  11. airmax245 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #11
    Thanks dude, this fixed it.
     

Share This Page