Please Help regarding Icloud!!

Discussion in 'iOS 7' started by jgon371, Aug 15, 2013.

  1. jgon371 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2013
    #1
    hey guys!!!! I have a big problem

    I installed io7 beta 5 (with a developer account)... My previous icould backup from beta 3 (i went from beta 3 back to ios6, and then installed beta 5 after some time) can not be restored. It goes through the process, but after the phone restarts and the apple logo appears with a progress bar at the bottom nothing happens. Itunes recognizes the phone and tells me there are 2000 pics, but the phone is stuck at that screen. I have numerous contacts and priceless pictures. Please help!!!! I did a clean restore from io6 to ios7 beta 5, then reset all setting and content and then choose icloud restore,
     
  2. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #2
    You shouldn't have loaded the beta if you had information you didn't want to lose.
     
  3. jgon371 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2013
    #3
    its not lost... it is saved on icloud. But the problem is that i cannot restore from icloud. I am sure as soon as the IOS7 final version comes out i will be able to get all my info back
     
  4. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #4
    Well it's obviously not working.
     
  5. AngerDanger macrumors 68030

    AngerDanger

    Joined:
    Dec 9, 2008
  6. jgon371 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2013
    #6
    [/COLOR]
    thanks bro...If there is a solution when restoring from icloud in beta 5. I get frozen at the progress bar with the apple logo after the phone restarts. If you can help me I would really appreciate it.
     
  7. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #7
    There could be an issue with the backup or it could be a bug. Do you have an iOS 6 backup you made before going to iOS 7?
     
  8. jgon371 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2013
    #8
    I think its a bug, because I tried three older backups that I have as well and did not work at all. Yes I have one before installing ios 7... about two months ago. But the pictures that i am interested in are from the last two months
     
  9. AngerDanger macrumors 68030

    AngerDanger

    Joined:
    Dec 9, 2008
    #9
    Have you tried downgrading to the latest iOS 6 and restoring to beta 4? That might work.
     
  10. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #10
    Yeah, try restoring to iOS 6 then update / restore to beta 4, try to restore the backup then update to beta 5.
     
  11. jgon371 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2013
    #11
    is apple still signing beta 4?
     
  12. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #12
    They stop signing betas after the expire. Beta 4 doesn't expire until September 12th.
     

Share This Page