Please Help!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by maximill15, Dec 19, 2007.

  1. maximill15 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #1
    Hello everybody,
    I'm new to this forum, but have been using mac for a long time and have never experienced anything like this. So, i have a brand new iMac, 24" screen and have all the new software updated and all that, and last night, I noticed that my screen saver hot corner wasn't working, but all my other hot corners were working.

    So, I decided to restart my computer, thinking that maybe this would do the trick. Well my computer wouldn't restart, so I took matters into my own hands and held down the power button for 6 secs to shut it down. Well when i turned my computer back on it opened set-up assistance(you get this when you first turn on a brand new computer and put in all your info).


    So I thought this was pretty odd, but decided to enter in my info again and once i finished it took be back to the start again! Its in a loop and I can't get passed it! Should I call Mac support or has anyone gone through this? thanks
     
  2. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #2
    There are several threads about this very issue. A search for setup assistant loop on these forums turned up 6 useful results.
     
  3. maximill15 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #3
    thanks, sorry to create a new thread!:eek:
     

Share This Page