"Plug-in Failure" OS 10.8.1

Discussion in 'MacBook Pro' started by yusukeaoki, Aug 30, 2012.

  1. yusukeaoki macrumors 68030

    yusukeaoki

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Location:
    Tokyo, Japan
    #1
    Hi guys.

    After my update to 10.8.1, Im having small problems all over.
    And one of the major one is the "Plug-in Failure".

    It doesnt happen all the time but 6/10 videos on YouTube, when I load them this is what I get.

    I either have to reload the page or if that doesnt work, I have to quit safari and open it again.

    Its pretty frustrating.
    Anyone have similar problem or a solution to this?

    Thanks.
     
  2. yusukeaoki thread starter macrumors 68030

    yusukeaoki

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Location:
    Tokyo, Japan
    #2
    Still seeing this today...
    Its annoying me for god sake.

    Anyone have it or know a fix?
     
  3. Sital macrumors 68000

    Sital

    Joined:
    May 31, 2012
    Location:
    New England
    #3
    Yep, I get this too. It's not just Mountain Lion, it happened under Lion as well. I ended up switching to Firefox which does not have this problem.
     
  4. yusukeaoki thread starter macrumors 68030

    yusukeaoki

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Location:
    Tokyo, Japan
    #4
    I have to use Safari since I got all the addons on there...
    It never happened to me in Lion but after the 10.8.1 update.
     
  5. Sital macrumors 68000

    Sital

    Joined:
    May 31, 2012
    Location:
    New England
    #5
    It's almost guaranteed that any add-on you are using with Safari is available for Firefox, if you wanted to switch. If not, hopefully a future update will solve your problem.
     
  6. dimage1212 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2012
    #6
    Plug-in Fail OS 10.6.8

    Running Snow Leopard - experiencing sporadic plug-in failure when listening to radio from another part of the country. Sometimes cuts out when I "search" on a different window.
    Any suggestions?
     

Share This Page