Port Forwarding Issue

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by pezza3434, Feb 17, 2011.

  1. pezza3434 macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    #1
    Hi all,

    I've got a bit of a problem in regards to port forwarding. I'm probably being an idiot but I cant for the life of me figure it out.

    I'm trying to forward the ports for utorrent in OS X via my router, and I then use a port checker like canyousee.org to see if it's working. I'm 99% sure it's set up correctly but still, the port doesn't seem to be open to my mac.

    I tried booting to windows and tried to set up port forwarding and I had it working first time perfectly. This is what makes me think that it's an OS X issue. I've checked the OS X firewall and it's just currently set to off.

    Any help with this issue would be appreciated.

    Best regards,

    Alex
     
  2. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
  3. pezza3434 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    #3
    Thank you for your response.

    I know how to set up port forwarding. As I mentioned I did the exact same thing and it worked when I was in windows 7 but when Im in OS X it doesn't work.

    Also im aware about internal IP's changing, I also tried a static IP in OS X but it still didn't work.

    Thanks.
     
  4. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #4
    I have never had any issues with setting up port forwarding on my router. By doing it on the router I always found it forced OS X to do the same.:confused:
     

Share This Page