Possible firmware glitch 3g

Discussion in 'iPhone' started by 645ci, Aug 4, 2008.

  1. 645ci macrumors member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #1
    I am in the WiFi settings and pick my network and enter the password, but the square with dot won't change to the airport symbol in safari etc.

    Anyone else having similar probs?
     
  2. Van Wildonher macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 29, 2008
    #2
    Are you sure it's connected to the wifi? Sounds like it isn't to me.
     
  3. TechIsCool macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    #3
    Check to make sure its not a 169 adress in your wifi settings it might say connected but it most likely not
     
  4. Phil A. Moderator

    Phil A.

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Location:
    Shropshire, UK
    #4
    You'll get that if the configuration is invalid (Such as not getting a valid IP Address from the router)
    It can also happen with WEP connections if you enter the wrong password - you connect but don't get an IP address so you don't get the connected icon
     
  5. 645ci thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #5
    its not connected no.

    im 100% sure the password etc is ok. it gives me an ip address and details in the settings >wi fi> click on network name
     
  6. Phil A. Moderator

    Phil A.

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Location:
    Shropshire, UK
    #6
    Is it giving you an IP Address beginning 169.154? If so, it's a self-assigned IP address. Are you connecting via WEP or WPA? Also, is there any MAC address filtering on the router?
     
  7. imaketouchtheme macrumors 65816

    Joined:
    Dec 5, 2007

Share This Page