Posting from an iPhone = jumpy screen?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by mcdj, Jul 20, 2008.

  1. mcdj macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #1
    anyone else getting intermittent jumpiness when typing a post via their iPhone?
     
  2. calculus Guest

    calculus

    Joined:
    Dec 12, 2005
    #2
    Yes, I get this from time to time since upgrading to software version 2.0.
     
  3. andreab35 macrumors 6502a

    andreab35

    Joined:
    May 29, 2008
    Location:
    USA
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5B108 Safari/525.20)

    Yes I do get that if I use www.macrumors.com in the forums on my iPhone. Try using mobile.macrumors.com and type in the forums that way to see if that helps. :).
     
  4. wadejc85 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    PA
    #4
    That happened to me all the time until I updated to 2.0.1
     
  5. kjs862 macrumors 65816

    kjs862

    Joined:
    Jan 21, 2004
  6. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #6
    to be honest i never use MR on my iphone always MR mobile, so much better and quicker even on wi-fi, only one thing don't try and view iphone photo of the day:D
     
  7. mcdj thread starter macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #7
    I thought it had stopped with 2.0.1 until it happened again today.
     
  8. wadejc85 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    PA
    #8
    Hmm... I hope it doesn't come back! :(
     
  9. question fear macrumors 68020

    question fear

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Location:
    The "Garden" state

Share This Page