posting on forum from iphone...

Discussion in 'iPhone' started by imetazoa, Aug 17, 2008.

  1. imetazoa macrumors member

    imetazoa

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    bfe
    #1
    i can't find the thread this was mentioned in...

    how come when i post from my iphone on the forum it doesn't recognize me positing from a mobile device?
     
  2. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #2
    Its the bottom says iPhone friendly it means it's detecting your on an iPhone ;)

    The iPhone skin looks just like the regular one.
     
  3. kidwithdimples macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2007
    #3
    x2..

    I posted from my 1st iPhone a fews but it doesn't say I posted from an iPhone. It shows as a normal post(it doesn't show at the bottom that you used a mobile) someone would do from a computer.
     
  4. imetazoa thread starter macrumors member

    imetazoa

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    bfe
    #4
    for example...

    at the top of people's post it says:

    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5A347 Safari/525.20)


    in tiny print
     
  5. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #5
    I've always wondered but never could figure it out ...
     
  6. aethelbert macrumors 601

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Location:
    Chicago, IL, USA
  7. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #7
    How did I not know about this with other phones? Blast.
     
  8. kidwithdimples macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2007
    #8
    I am posting this from my iphone, LOL. Is it showing that I posted from an iPhone?
     
  9. imetazoa thread starter macrumors member

    imetazoa

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    bfe
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5B108 Safari/525.20)

    yeessss... Thank you :)
     
  10. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #10
    Good grief. I'd rather use the full site. The mobile one is just about useless.
     
  11. SmartIndianKid macrumors regular

    SmartIndianKid

    Joined:
    Apr 1, 2008
    #11
    Wirelessly posted (BlackBerry8110/4.3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

    I never knew you had to be on the wap version, nor that there was a wap version.

    Also, testing from a non-iPhone.
     
  12. aethelbert macrumors 601

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Location:
    Chicago, IL, USA
    #12
    Then there's no point in using it just to get the mobile tag at the top, eh? ;)
     
  13. imetazoa thread starter macrumors member

    imetazoa

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    bfe
    #13
    Wirelessly posted (IPHONE 3G... booya!!!: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5B108 Safari/525.20)

    hmm... This is cool but I can't seem to figure out how to add to forums to "My Forums"
     
  14. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #14
    Exactly what I was thinking.

    *Posted from an iPhone using the full site. I didn't get an iPhone to use WAP.
     
  15. phuong macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #15
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070206 Firefox/3.0.1)

    i'm posting this at the wap version from my computer
     
  16. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #16

    go into a forum scroll down to the bottom and press subscribe.
     

Share This Page