power button tb display

Discussion in 'Mac Accessories' started by bobmane, Apr 16, 2012.

  1. bobmane macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2009
    #1
    to my dismay no power button on tb display

    ok so is there any workaround to power down ONLY ONE monitor

    i only need 2nd display when editing video and otherwise would rather have display off
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
  3. bobmane thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2009
    #3
    unplugging power or tb cable = full system reboot to bring back online...
     
  4. bobmane thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2009
    #4
    also causes dysfunction in boot sequence and forced hard reboots -


    as a result....all in all the tb display is a POS and a failure of apples - if its a limit of tb technology they should state it up front. if its a design choice they are lost
     
  5. cosmicjoke macrumors 6502

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Location:
    Portland, OR
    #5
    only in bootcamp/windows is this true for me.... i have two thunderbolt cables and unplug/replug from my mbp all the time in os x.
     
  6. bobmane thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2009
    #6
    bootcamp/windows is this true for me


    you are correct. i should have clarified...

    lame because i am in bootcamp more often
     
  7. cosmicjoke macrumors 6502

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Location:
    Portland, OR
    #7
    i'm not using windows atm, but i know i've put my laptop in clamshell by disabling the internal display from window's display preferences, it's on the screen where you change resolutions etc (say right click on desktop, display preferences) something like that.. fairly sure you could do the same with the external display, you just select to use only this monitor or something of that nature... sorry i can't give you step by step instructions atm..
     

Share This Page