Power Nap?

Discussion in 'MacBook Pro' started by Jack25, Jun 12, 2012.

  1. Jack25 macrumors regular

    Jack25

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #1
    Was just reading about Mountain Lion on the Apple website and one thing confuses me.

    Does this mean I need SSD (AKA new Macbook Pro retina)?
     
  2. Stetrain macrumors 68040

    Joined:
    Feb 6, 2009
    #2
    I think they said in the keynote that it only works on the Macbook Air and Retina Macbook Pro.
     
  3. Jack25 thread starter macrumors regular

    Jack25

    Joined:
    Jun 29, 2010
  4. Stetrain macrumors 68040

    Joined:
    Feb 6, 2009
    #4
    That your existing computer doesn't have a new feature that you didn't even know about until yesterday? :p
     
  5. Jack25 thread starter macrumors regular

    Jack25

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #5
    I was planning on getting the updated Macbook Pro, but can't justify paying so much for the Retina display. :(
     
  6. Revelation78 macrumors 68000

    Revelation78

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Location:
    North Carolina
    #6
    So maybe you should contact Apple and ask them if you upgrade to a SSD later if this feature will be unlocked.

    Then when they respond you can determine if this feature is "needed" or just "nice to have."
     
  7. Jack25 thread starter macrumors regular

    Jack25

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #7
    I might just do that. Thanks.
     
  8. theanimaster, Jun 12, 2012
    Last edited: Jun 12, 2012

    theanimaster macrumors 6502

    theanimaster

    Joined:
    Oct 7, 2005
    #8
    What if we ripped out the platter-disk based drive and replaced it with a SSD? Surely there is a way to enable this feature through Terminal?

    Something along the lines of this:

    http://www.macworld.com/article/1053471/sleepmode.html

    Oh... if you could change it with but a simple number...
     

Share This Page