Prepaid Iphone?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by gadgetmonster, Oct 18, 2011.

  1. gadgetmonster macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2011
    #1
    Is there anyway to get a 3GS on on one of the prepaid carriers via unlock?
     
  2. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #2
    Sure if it has unlockable modem firmware, unless we are talking about att gophone.
     
  3. jayeskreezy macrumors 65816

    Joined:
    Mar 3, 2005
    #3
    Yup. You can just get an h2o wireless sim. I'm using one of them now in my iphone 4. H2o is a prepaid company that uses AT&T's towers so you don't need to unlock your phone. www.h2owirelessnow.com
     
  4. WoodNUFC macrumors 6502a

    WoodNUFC

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Location:
    A Library
    #4
    I second H2O, I've been testing them out for a couple of weeks now with my 3GS. Same reception as AT&T. You do have to download a new APN profile for data to work, but not a big deal.
     
  5. Enrico macrumors 6502

    Enrico

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Location:
    Milano / Roma
    #5
    They have all unlimited for $60/mo, how is the data speed?
     
  6. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #6
    I second this - how is the data speed? Also, I've been reading a bit on it - do they mail you a sim card?

    Using them requires no jailbreak or unlock at all for iphones using iOS5?



    Thanks!
     
  7. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #7
    You can buy an h20 sim at bestbuy. They resell service from att, so data speed etc should be the same.
     
  8. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #8
    I've heard they throttle down the speed down to EDGE speeds.
     
  9. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #9
    Went to two Best Buys today, neither of them had it (though they have the plan cards laying around everywhere) - it, in this case, is the actual starter sim card.

    I just ordered a $4 one of amazon and a sim cutter - will see how well it works!!

    Cheers,
    Brian
     
  10. jayeskreezy macrumors 65816

    Joined:
    Mar 3, 2005
    #10
    No, you don't need to unlock AT&T phones to use on this network because they use AT&T towers.

    Here's a very helpful thread about it:
    http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=46727&t=3270382

    ----------

    7-11 sells them. Also, I have some brand new h2o sims with the direct dialing feature (the newer ones)for sale if anyone else is interested.

    ----------

    Simply Mobile does this, but from what I've heard H2o doesn't do this.
     

Share This Page