"Preview" app - No longer opening images: *Help Pls*

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by Sam5281, Dec 30, 2015.

  1. Sam5281 macrumors member

    Joined:
    Jun 4, 2014
    #1
    Hey guys

    Preview app is no longer opening images for me. Giving "Unexpectedly quit" error as soon as attempt to load.

    Recently just went through steps on microsoft website to clear all remaining Microsoft office data I did not need on MBP.
    Think this may have deleted something necessary to boot Preview.

    Any ideas?

    Thanks in advance!

    [​IMG]
     
  2. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #2
    Have you rebooted your Mac? Try booting into Safe mode, then restart normally and see if that helps.
     
  3. Sam5281 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 4, 2014
    #3
    Hesitant to boot to safe mode and would prefer not to if didn't have to
     
  4. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #4
    Booting to safe mode doesn't overwrite anything, or set anything to factory defaults so that you lose data or configurations. It cleans out a bunch of cruft and doesn't take any longer to boot than a normal boot. Once it is done, you simply reboot as you normally do and you're back as before.
     
  5. Sam5281 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 4, 2014
    #5
  6. Sam5281, Jan 7, 2016
    Last edited: Jan 7, 2016

    Sam5281 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 4, 2014
    #6

Share This Page