Print Screen

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Genghis Khan, Aug 28, 2007.

  1. Genghis Khan macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #1
    how do you printscreen on a mac? *btw my drivers stuffed up so this may be the problem e.g. my numpad doesn't work

    is there any other way to capture a part of a screen in windows?
     
  2. rhoydotp macrumors 6502

    rhoydotp

    Joined:
    Sep 28, 2006
  3. motulist macrumors 68040

    motulist

    Joined:
    Dec 2, 2003
    #3
    apple-shift-3 = full screenshot
    apple-shift-4 = screenshot of a dragable area
    apple-shift-4 then hit spacebar = screenshot of a specific targeted window

    The screenshots get saved as an image file on your desktop.
     
  4. Genghis Khan thread starter macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  5. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
    #5
    try getting the on screen keyboard up and do it that way
     
  6. motulist macrumors 68040

    motulist

    Joined:
    Dec 2, 2003
    #6


    You mean MS Windows OS? If so, try asking your question in Macrumors' Windows forum.
     
  7. Genghis Khan thread starter macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  8. Genghis Khan thread starter macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  9. Genghis Khan thread starter macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #10
    lol...thought it would be one of those three :p thanks:)

    got my work uploaded with 10 mins to spare...i'm so unorganised:p
     

Share This Page