Printing Issue

Discussion in 'MacBook' started by xtwilightx, Apr 22, 2008.

  1. xtwilightx macrumors newbie

    Joined:
    Feb 1, 2008
    #1
    I have been trying to print for a while now. Whenever I add a print job to the print que, it says printing but never prints.

    I have an all in one Lexmark X1150. I have the driver install because it lets me choose the printer.

    Under System Preferences - in Print and Fax

    the menu on the left.

    Menu : X1100 series

    the box on the right

    Name: X1100 series
    Location: Directly attached via USB
    Kind: X1100 series
    Status: Stopped

    When I have a job I am trying to print, it says In Use under Status. But nothing ever prints

    I know it isn't the printer because the printer works fine with other computers in the house.

    I remember being able to print pictures from web pages a couple of weeks ago with no issues.

    It seems the printing issue has been since I printed something in iPhoto. It was one of those collages with the matte and border around it. Ever since then it won't print anymore. Could be a coincidence though.
     
  2. techound1 macrumors 68000

    techound1

    Joined:
    Mar 3, 2006
    #2
    Might want to change that status (open the print queue and click on the appropriate icon in the toolbar).
     
  3. xtwilightx thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 1, 2008
    #3
    When I have something I am printing the Status changes to "In Use" but nothing ever prints.
     

Share This Page