Problem no one has been able to help me with...

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by kalel4, Jul 2, 2007.

  1. kalel4 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #1
    I've posted on a few different forums, and it seems no one else is having this problem. When I try to get on Youtube (by the widget or youtube.com on Safari) a message box pops up the says, "Cannot connect to Youtube." No further explanation. I've tried it over both wifi and EDGE with no luck for the past couple days. All of the other internet features (email, web browsing etc) works fine, so I have no idea what the problem is. Anyone know or have the same problem?
     
  2. unity macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Location:
    Green Bay, WI
  3. kalel4 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2007
  4. akirk45239 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Cincinnati
    #4
    Similar problem, but slow to load youtube

    Is this happening in one area? What I mean is is it happening with one particlular service provider in one location? I seem to be happening a similar problem at home where youtube is excruciatingly slow to load videos on my iphone AND apple tv where Roadrunner Cincinnati is my ISP. Everything else works fine and very fast. When I try at work, where we use Zoomtown, they load very quickly and easily.
    I am not well-versed in this, but is it possible that "apple-style" youtube comes in on another port that may be dialed down or even blocked on some ISP's?
     
  5. iph0ne macrumors newbie

    iph0ne

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Location:
    Massachusetts
    #5
    I can get youtube to work with Edge but not Wifi...
     

Share This Page