Problem once a page reloads on IE10.

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by yanki01, Jun 2, 2014.

  1. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #1
    Does anyone who get's on MacRumors via Windows 8 have the same problem I have? On IE10, every time the page reloads whether it's from a post, click on a thread or whatever. This website only, the page moves up like a scroll when it's done loading. Are there settings on my side I need to adjust to avoid that? sometimes I'm trying to be quick and click on something but with it moving up, I always click the thread below the one I wanted.
     
  2. Yvan256 macrumors 601

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Location:
    Canada
    #2
    My guess is that not many people reading Macrumors are using Windows, and even those using Windows use something else than Internet Explorer.

    Since I can't run IE10 on OS X, I can't offer any help. Hopefully someone else will be able to help you.
     
  3. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #3
    I'd try using Chrome or Firefox. I have found that IE 11 (I don't have 10 loaded on my bootcamp partition) gives me all sorts of issues, not just with MacRumors. I've mostly given up using IE in my bootcamp partition because of that.
     
  4. yanki01 thread starter macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #4
    works fine on chrome for Windows but limited to what i can use at work.
     
  5. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #5
    I would think they would want to be using a secure browser not IE.
     
  6. yanki01 thread starter macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #6
    not my choice, but yep.



    btw, thumbsup to Yankees!
     
  7. 29er macrumors member

    29er

    Joined:
    Jan 28, 2013
    #7
    hey yanki01, just deployed some code and this should be resolved now. let me know if you're still seeing the issue
     
  8. yanki01 thread starter macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #8
    works perfect, thanks! :D
     

Share This Page