Problem with casting cinemabox

Wadewilsonog

macrumors newbie
Original poster
May 26, 2016
2
0
i can't seem to work out why sometimes I can use the seek function and play and pause. Then sometimes I can't. It's just greyed out. I'm on 9.0.2 jail broken with cinemabox on the latest update which I believe is 1.1. I just installed it on my brothers phone but side loaded and he gets a second screen when casting. He's not jail broken. I've tried playbox and I still get the same problem. Sometimes it works fine. Most of the time it doesn't. I hope someone here can help me
 

DJLAXL

macrumors 6502a
Jun 3, 2014
520
396
UT
Yeah man, hit up r/jailbreak lol. I envy you though....so bored of iOS without a JB its not even funny....I may be thinking of switching to an........S7 Edge...... *gasp* this coming from a HUGE Samesucks hater...
 
  • Like
Reactions: Wadewilsonog

Wadewilsonog

macrumors newbie
Original poster
May 26, 2016
2
0
Wrong place to ask this question. For more than one reason.
My mistake. I've been searching for somewhere to ask this question. Usually when I have an issue I can resolve it myself but I'm stuck with this one.
[doublepost=1464283077][/doublepost]
Yeah man, hit up r/jailbreak lol. I envy you though....so bored of iOS without a JB its not even funny....I may be thinking of switching to an........S7 Edge...... *gasp* this coming from a HUGE Samesucks hater...
Thanks dude. Appreciated!
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.