Problem with Gevey Ultra

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by yipio, Sep 20, 2011.

  1. yipio macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2011
    #1
    I bought a (legit) Gevey Ultra sim and I can't seem to get it to work both manually and automatically (JB/Furiousmod). I always get the 'No Service' status no matter what I do. I'm on 4.3.5.

    I've been trying relentlessly to no avail so would really appreciate any advice.
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Maybe you got a defective one.
    Contact the place where you got it from.
     
  3. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #3
    I'm running a Gevey Ultra and is working great on t-mobile. Make sure you when u re-boot the phone, slide to unlock and let it do its thing without pressing anything.
     
  4. yipio thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2011
  5. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal

Share This Page