Problem with iTunes 7.6.2 and purchased videos?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by drewfus, Apr 7, 2008.

  1. drewfus macrumors 6502

    drewfus

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Location:
    Bloomington, IL
    #1
    I just updated my iMac to iTunes 7.6.2 and Quicktime 7.4.5, and all of a sudden, it doesn't want to play any of the videos that I purchased through iTMS. I haven't updated on my MacBook (still on 7.6.1/7.4.1) and the videos play fine. Has anybody else experienced this problem with the newest versions?
     
  2. hexonxonx macrumors 601

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Denver Colorado
    #2
    I think I have the same problem. On my iMac, I just get a grey screen. no video and no audio but the timeline advances as if the video were playing.

    I tried deleting all my purchased videos - 32GB worth and adding them back doesn't help. They play fine on my MBP and my MacBook.
     
  3. hexonxonx macrumors 601

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Denver Colorado
    #3
    Ok, my problem was simply because I forgot to upgrade Quicktime at the same time I upgraded iTunes. I was in the middle of things and didn't want to have to restart the computer so I didn't upgrade Quicktime. I then eventually just forgot all about it. This made my videos not work.
     
  4. drewfus thread starter macrumors 6502

    drewfus

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Location:
    Bloomington, IL
    #4
    hm...interesting..so then what did you end up doing about it to fix it?
     
  5. hexonxonx macrumors 601

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Denver Colorado
    #5
    I clicked on the Apple up there and ran software update. Quicktime was one of the updates so I updated it and my videos worked.
     

Share This Page