Problem with Java/Javascript on Web Browsers

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by prudens, May 17, 2009.

  1. prudens macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    #1
    The problem started few days ago - Safari4(Beta) didn't load some random pages. They are fully white and "whirling" all the time, no error message. Some pages are missing elements, but other pages works as always. When I open Web Inspetor all the content is there, but browser doesn't show it. It'so with all browsers (Camino, FF). When I disable javascript, alomst all the pages are loaded, but doesn't work correct, of course. Then I decided to check and i get result, that Javascript is ok, but Java is not enabled. But it is. I have already tried to repair permissions, restart cmputer, reset safari etc. Now i'm using safari 3.2.3, and MAC OS X 10.5.7.
    I don't see reason why this problem started, because nothing was changed in that moment. I made OS update (it "hanged", but after that computer worked fine, at least for a while). I haven't noticed that something else isn't working.
    After all this story I would like to know how to "reset" Java/Javascript, mby that helps, or please give me some other advice what else to try! :D
     

    Attached Files:

  2. prudens thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    #2
    Believe it or not, but after this post everything started to work just excellent. I'm sorry for spam, this discussion can be deleted.
     
  3. prudens thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    #3
    I'm having the same problem again, hope this will help. :D
    But if serious, then exactly the same situation on any other user account, restart or reset Safari doesn't help, repairing permissions doesn't help. I have no idea what else to try and what causes this.
     

Share This Page