Problem with MAC

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by vkot3366, Sep 21, 2012.

  1. vkot3366 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #1
    I have a late-2009 MacBook Pro. When I turn it on, I get the blinking file-question mark icon. Tested the hard drive from it on another MAC, and it works. Tested the RAM on another MAC, and it works. Ran a Hardware test from an apple DVD, and it gave me "4mot/1/40000002: exhaust-0" error (fan problem). I checked, and the fan isnt working. What could be the problem that it doesnt boot up?? :confused:
     
  2. mfram macrumors 65816

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Location:
    San Diego, CA USA
  3. Dave Braine macrumors 68040

    Dave Braine

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Warrington, UK
    #3
  4. vkot3366 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #4
    I installed a hard disk from another mac (same model), and it still wouldnt start up. The other mac started up perfectly with the HD from the mac thats broken...
     
  5. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #5
  6. vkot3366 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #6
    I will check once I have the chance. Could it be the cpu thats fried? would the computer boot from cd if the cpu was fried??
     
  7. chrono1081 macrumors 604

    chrono1081

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Isla Nublar
    #7
    Just a friendly FYI MAC and Mac are two different things. MAC stands for media access control and Mac is a Mac computer.

    (I didn't mean that snarky in any way, many people don't realize they are two different things).
     
  8. vkot3366 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #8
  9. vkot3366 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012

Share This Page